Menu

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

image
Niels Bøje Falk
06. marts 2017 kl. 16:46
Ekstraordinær generalforsamling vedr. klubsamarbejde med FC Helsingør

Bestyrelsen i Kvistgård IF, indkalder til ektraordinær generalforsamling:

   Tirsdag den 28. marts 2017 klokken 19.00 i fælleshuset på Reerstrupvej (klubhuset)

Dagsorden:

1. Valg af ordstyrer

2. Valg af referent

3. Klubsamarbejde med FC Helsingør.

    Samarbejdet er godkendt af bestyrelsen, men skal godkendes af generalforsamlingen.

    Oplæg til samarbejdet, som bestyrelsen har godkendt kan ses nedenfor.

    Dette oplæg vil blive uddybet på den ekstraordinære generalforsamling.

4. Evt.

 

 

1.
Kvistgårds ønske om at indgå i dette var, udover alt det positive i samarbejdet, også i høj grad for at undgå ”fiskeri” mellem klubberne – dette håber FCH at kan hjælpe med via dialog og som nævnt det her ”trænerudvalg” der arbejdes på – og som Carit og René inderligt håber at kommer op at stå i løbet af 2017 – det vil blive et fagligt ”råd” for trænere i relevante årgange – mere herom når det kommer op at stå – vi skal have det rette set-up før vi går i marken med det, men mere herom når vi er klar.
2.
Kvistgård IF indgår fra dags dato i vores FCH Talenttræning mandage i Helsingør Idrætspark kl. 15.45-17.00 – der er mulighed for omklædning i A1 og A3 hvis man ønsker det. Der udleveres trøje, shorts og strømper – skal dog lige have indkøbt til jeres spillere, så de må gerne møde i eget tøj i første omgang. Som vi aftalte på mødet hedder det, at i trænere udvælger de bedste – og i denne omgang er det ifølge dig, Heine - 2 i årgang 2005 og 2 i årgang 2006.
3.
Kvistgård IF vil når formalia er på plads via de to bestyrelser – herefter få tildelt en Klubkonsulent (en FCH Talenttræner) som i må benytte hver 5. uge – dette aftales efter behov mellem konsulent og klub. Her aftales også om det være sig trænerinspiration, træning, kursus, foredrag – hvad i som klub føler at have som behov.
4.
Kvistgård IF vil modtage tilbud om målmandstræning for årgangene U9-U13 i nær fremtid – dette er et tilbud som her helt nyt og vil blive informeret ud snarest.
5.
FCH Bestyrelse har Kvistgård IF på som punkt på dagsordenen allerede i aften den 2/2-2017 – så vil man her se om formalia kan være på plads til Kvistgård Ifs generalforsamling den 22-23/2-2017 – kan det også være OK herfra – vil der være deadline hos DBU den 1/3-2017 omkring ansøgning om at få jer ind som moderklub til FCH – hvis dette godkendes vil spillercertifikater ligge i moderklubben og skulle spiller så ikke spille en weekend – kan spiller bruges på moderklubbens hold, så det er målet og håbet.
6.
Vi vil efter Kvistgård IF har haft generalforsamling få lavet et skriv til web og medier – så samarbejdet derfra er officielt.

Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til mange gode stunder i fodboldens tegn.