Menu

Kvistgård IF - Kokkedal BK

image
20. maj 2019 kl. 16:39

Kvistgård IF - Kokkedal BK 3-5 

 

Endnu en finale mod en modstander som har gjort det over forventning i sæsonen. 

 

Kampens optakt starter lidt som forløbet af kampen rigtig skidt en del afbud grundet skader og arbejdet men vi får samlet 13 mand. 

 

Kampen starter med chancer i begge ender og egentlig en meget tæt affærer, men efter 10 min må Brian indkassere et meget tvivlsom gult kort, og dette mærkes da Kokkedal bliver mere nærgående. 

De får også føringsmålet til 1-0 der bliver sat ind efter lidt klump spil i Kvistgård feltet, igen er dommeren i fokus da Allan bliver holdt inde på stregen og ikke kan komme frem til bolden, dette ser dommeren desværre ikke og 1-0 målet må stå ved magt! 

Det skulle også blive 2-0 til Kokkedal da en af deres midtbane spillere får godt træf på den et stykke udefra og Allan desværre kun får det yderste af fingrene på hvilket ikke var nok stolpe ind. 

 

Efter 15 min af det gule kort kommer Brian ind igen og kan sende et direkte frispark i kassen til 2-1. 

Dette er trods store Kvistgård chancer halvlegs resultatet.  

 

2 halvleg er det Kvistgård som starter bedst og sidder på det men en uopmærksomheds fejl på en lang bold ender med friløber til Kokkedal og 3-1! Kvistgård kæmper videre og efter en Kokkedal spiller tager med hånd i feltet tildeles der et straffe som Oliver sparker i kassen 3-2!  

 

Herfra er der igen tro på det, og man spore frustationer hos Kokkedal da en spiller får et gult kort og efterfølgende

Truer spillere og tilskuer, dommeren står blot 1 meter væk og hører det hele heller ikke her får vi meget hjælp! 

 

Som kampen skrider frem bliver der lavet endnu en fejl i forsvaret som giver endnu en friløber og mål til Kokkedal BK 4-2 og da de også formår at scorer til 5-2 og efterfølgende bruge meget lang tid på alle standard situationer bliver det en kamp mod uret og en smule frustrationer at sporer men trods dette reducerer Oliver til 5-3 på hovedet stød efter et frispark. 

 

Kampen fløjtes også af med dette resultat. 

 

Det var en meget høj intenst kamp og beklager hvis der er manglende begivenheder som ikke er nævnt. 

 

Kampens resultat betyder vi stadig er under stregen og det begynder at stramme til! 

 

Vi famler efter overraskelsen og har stadig 3 kampe til at få vendt det, vi har dog desværre både 1 og 2 pladsen i de sidste to kampe! 

 

Vi starter dog med at skulle til Hellebæk på søndag d. 26/5 kampstart kl 12, som ligner sæsonens vigtigste kamp, hvis vi selv vil afgører skæbnen.

💙💙💙

Brian Petersen