image
26. februar 2020 kl. 20:47
Kvistgårds seniorer's trænings lejr i Tyrkiet.
Mandag starter med en gåtur hvorpå vi får løsnet lidt op i benene efter søndagens træning.
Kl. 14.30 driver vi mod stadion, hvor det mærkes at vi alle har kriller i maven for at se hvad der venter os. Vi lander på et stadion med pæne baner og gode forhold for en go gang fodbold. TSV Singen som spiller i 4 bedste række i Tyskland, møder med fysioterapeut, lægestab 3 trænere og 1 hovedtræner. Kampen fløjtes i gang af Ukrainske dommere som har FIFA status og ingen tvivl om de tog det meget meget seriøst og top professionel.
Kampen er 10 min gammel og vi er bagud 1-0
Efter 14 minutter bliver Oliver og Nicolai skadet efter et sammenstød med hinanden, og en TSV spiller 👎herre øv. TSV`s læge løber ind og til ser drengene, da jeg ikke måtte komme ind for linjevogter og 4 dommere, men får så lov efter et minut at komme ind.
Oliver og Nicolai må skiftes ud😢 men en kæmpe tak til TSV, som var virkelig behjælpelige med at få Oliver fikset og bundet ind👍
Mikkel og Møller skal for første gang spille sammen i forsvaret, hvilket kan ses de første par minutter og at Møller lige skulle ha banket lidt rust af sig😀 hvilket han hurtigt fik gjort og bankede bolden i kassen, desværre var det i vores mål😞
15 min spillet og 2-0
19 min spillet og 3-0
25 min spillet og 4-0
Vi er bagud 6 -0 i halvlegen og det var en dyr lektion i fodbold de første 45 minutter.
Vi brugte 45 minutter på at kigge i græsset mundhukkes i stedet for at spille fodbold. Men dertil skal det også siges at TSV er et stærkt og velspillende hold som både fysisk og mentalt var bedre, deres fejl med bold var så minimale at drengene løb mange km efter dem konstant.
I 2. halvleg fik vi strammet op og fik lidt mere gejst og lyst til at hjælpe hinanden igen.
Men igen var TSV bare over os hele tiden, hvilket et serie 4 hold ikke er vant til så vi lavede fejl på fejl og stod forkert fordi de fik og splittet os godt ad.
Kampen ender 9-0
Vores lille Jonas havde chancen, men ville ikke score, selve agten var flot udført, ja så flot at selv TSV klappede og gav en 👍 for dette, og selv giver jeg et stort 5 tal for det👍
Men roser også drengene for deres indsats selvom vi var presset helt ned under græsset, ville vi gerne spille og yde alt hvad den kunne trække.
Efter kampen tog vi som hold ud og spiste og hyggede os som et hold.